WIE ZIJN WIJ?


SkillFactory is een jong samenwerkingsverband van enthousiaste en gedreven professionals. de trainers van SkillFactory zijn niet vanuit school direct klaargestoomd om leidinggevenden te gaan coachen, maar hebben jarenlange werkvloer-ervaring voordat ze kozen voor het trainersvak. daardoor weten ze wat er speelt en waar ze over praten.

 

ONZE MISSIE

waar wij ons echt over verbazen, is het lage aantal medewerkers dat tevreden is over z'n eigen leidinggevende. en andersom. waarom is dat zo? en waarom gebeurt er niks aan? hoe kan het dat er zo veel verschillende trainingen bestaan, maar dat er niet één is die echt hierop focust, terwijl dit zo enorm belangrijk is? onze missie is om de medewerker blijer te maken met z'n baas, en de baas blijer met z'n medewerkers. medewerkers en leidinggevenden die merken dat er iets veranderd is, meer respect en waardering voor elkaar krijgen, en er daardoor minder tegenop zien om naar hun werk te gaan, zijn onze drijfveer. en uiteraard plukt de organisatie daar de vruchten van.

 

ONZE VISIE

de maatschappij is in twintig, dertig jaar tijd erg veranderd. de medewerker is mondig geworden. hij slikt niet zomaar alles meer. hij heeft een mening. je gaat nu anders met je medewerker om dan ‘vroeger’. en dat ‘vroeger’ is niet eens zo heel lang geleden. er lopen nog genoeg leidinggevenden rond die groot zijn geworden in (en door) een angst- en bulder-cultuur.

wij geloven dat jij alleen een goede band met je medewerkers kunt krijgen als je eerst zelf bewust aandacht aan jezelf hebt besteed. jij bent de basis. als jij niet goed in je vel zit, is de basis weg, en in feite de fundering onder de manier waarop jouw team presteert. door ervoor te zorgen dat jij in balans bent zorg je ervoor dat je team beter presteert. daar heeft de hele organisatie baat bij.

als aan voorwaarde 1 is voldaan - jij zit lekker in je vel - kun je aandacht gaan besteden aan voorwaarde 2: de medewerker zit lekker in z'n vel.

deze visie is niet nieuw. hier zijn vooraanstaande coach-goeroes al jaren van overtuigd. SkillFactory doet feitelijk niet meer dan deze kennis samenvatten en, waar nodig, aan jou aanbieden. in de vorm van directe en eerlijke feedback, en héél véél tips. wat je ermee doet, beslis je natuurlijk zelf.

 

een citaat uit de inleiding van de brochure van een ander management-trainingsinstituut: “Wij trainen en begeleiden ambitieuze mensen met een gezonde dosis prestatiedrang, die een hekel hebben aan oponthoud. Het gaat hen om het resultaat. Wat kan ik ermee in de praktijk? Hoe gaat mij dit helpen in mijn carrière? Wij begrijpen dit als geen ander. Wij zijn zelf ook zo!”

bij SkillFactory hebben we een heel ander uithangspunt: wij trainen en begeleiden leidinggevenden die meer de focus willen leggen op de relatie met hun medewerkers. leidinggevenden die inzien dat als die relatie beter wordt, ook het commitment van de medewerkers verbetert. en het resultaat volgt dat vanzelf. onze trainingen richten zich niet op het verhogen van de productiviteit, maar op het naar boven halen van de mens achter de baas.